خرید پسته و نکاتی که باید رعایت کنید

يکشنبه 30 تير 1398
16:08
قاسم ملایی

دانستن نکاتی که چه پسته ای خوب و مرغوب است و یا چه پسته ای شکل و شمایل یک پسته مرغوب را به خود گرفته و چطور می توان درجه مرغوبیت و کیفیت آن را تشخیص داد خالی از لطف نیست

به گزارش خبرنگار

نکته ای که در دل این آجیل خوشمزه پنهان شده مرغوبیت و قیمت آن است که در برخی موارد متاسفانه فروشندگان می توانند به راحتی سر خریداران را کلاه بگذارند و پسته هایی با درجه کیفیت پایین و یا حتی زیر صفر خود را با قیمت های گزاف به خریداران بفروشند.

دانستن این نکات که چه پسته ای خوب و مرغوب است و یا چه پسته ای شکل و شمایل یک پسته مرغوب را به خود گرفته و چطور می توان درجه مرغوبیت و کیفیت آن را تشخیص داد خالی از لطف نیست که ما سعی کرده ایم این نکات جالب را برای شما روشن کنیم.

شاید تابحال این نکته به ذهنتان رسیده باشد که اگر بخواهید پول کمتری بدهید یک پسته با درجه کیفی پایین و در مقابل با پرداخت پول بیشتر پسته با کیفیت بالاتری را خریداری کنید اما باید این را در نظر بگیرید که حتی آن پسته با کیفیت بالا هم شاید پسته ای با درجه کیفی خیلی ضعیف باشد که فقط شمایل زیبایی را به خود گرفته و خندان شده اند و در اصل پسته های آب خندان هستند و به جای اینکه کیلویی 20 تا 30 هزار تومان فروخته شود کیلویی 50 تا 60 هزار تومان بفروش می رسد.

جالب است بدانید، اصطلاح آب خندان در میان خشكبار فروشان بسیار معروف است و به پسته‌هایی گفته می شود در بسته اند و مغز آن ها از لحاظ كیفیت بسیار پایین است.


خشکبار فروشان این پسته ها را در میان یخ قرار می دهند و بعد از گذشت چند ساعت آن ها را در كوره گرم می‌كنند.

این کار باعث می‌شود تا دیواره پسته ترک بخورد و مغز آن نمایان شود، اما این پسته به دلیل وجود رطوبت یخ و حرارت بوی خاصی به خود می گیرد و به همین دلیل پسته را با جوهر لیمو و نمک بو می‌دهند تا مشتریان با دیدن ظاهر زیبای این پسته ها و با این تصور که پسته خندان خریدای می کنند برای آن پول گزافی دهند.

پیشنهاد می شود اگر می خواهید پسته بخرید به سراغ پسته های خام بروید، زیرا اگر پسته خام مانده باشد شکل و بوی کهنگی آن فریاد می زند و شما را با کیفیت واقعی خود روبرو می کند اما اگر قصد خرید پسته غیرخام یا همان پسته شور را دارید بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرد:

در زمان خرید پسته شور یک مشت از پسته ها در دستانتان بگیرید و تکان دهید ، اگر صدایی که از ترق و تروق مغز پسته ها به گوشتان رسید زیاد بود امیدوار باشید که شانس به شما رو کرده است و در حال خرید پسته آب خندان هستید.

توصیه‌هایی برای خرید پسته

پسته از آن دسته موادغذایی است که همه عادت کرده‌اند آن‌را به صورت فله‌ای خریداری کنند. شاید خیلی‌ها خبر نداشته باشند که می‌توان پسته را به شکل بسته‌بندی و دارای پروانه بهداشتی نیز تهیه کرد. البته خیلی‌ها هم این نکته را می‌دانند اما با این وجود ترجیح می‌دهند که خرید خود را به شکل فله‌ای انجام دهند.

اما واقعیت این است که شریط نگهداری، نحوه تهیه و فرآوری و بسیاری از عوامل دیگر وجود دارند که در سلامت

نکته بسیار مهم این است که پسته نیز مانند سایر میوه‌های خشکباری قابلیت آلودگی به

اما چنانچه از نظر بهداشت آزمایش

برای

۱) سعی شود تا حد امکان پسته را از فروشگاه‌های معتبر که پسته تازه و با کیفیت عرضه می‌کنند خرید کنید.

۲) هنگام

۳) به ظاهر پسته خوب توجه شود وجود کپک‌زدگی از نشانه‌های کهنگی پسته است.

۴) تغییر کردن رنگ پوست پسته متمایل به رنگ زرد می‌تواند از نشانه‌های کهنگی پسته باشد.

۵) باید سعی شود از پسته‌ای استفاده شود که شور نباشد و کمتر بو داده شود چون بو دادن زیاد پسته ماندگاری آن را کاهش می‌دهد.

۶) در

منبع 1

منبع 2


[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگ آقای خشکبار است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]